XtGem Forum catalog
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. elektronik sigara cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik Sigara icen gencler sigara bagimliligina aday

E-sigaralar, tütün içermediğinden, bazıları tarafından geleneksel sigaralardan daha güvenli olarak kabul edilir. Bununla birlikte, e-sigaralarla ilgili sağlık riskleri hala mevcuttur ve yeni bir araştırma, Aspire spryte elektronik Sigara cihazların gençler arasında geleneksel sigara içicisi olma riskini de artırabileceğini öne sürüyor.
[Genç kızın Elektronik Sigara icmeki]
Elektronik Sigara icmek, gençler arasında geleneksel sigara içicisi olma riskini artırabilir.
Yaygın inanışın aksine, e-sigaralar (elektronik sigaralar) normal sigaralarda bulunan ve zararlı olduğu kanıtlanmış ve kanserle ilişkili çeşitli kimyasallar içerir .

Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) sahip işaret e-sigara içerdiğini "kullanıcılar maruz kalabileceği bilinen kanserojen ve toksik kimyasalların tespit edilebilir seviyelerde."

Ancak, e-sigaralar da düzenli sigarayla ilişkilendirilmiştir ve çoğu sigara içen geleneksel sigaraları bırakmalarına yardımcı olmak için Elektronik Sigara icmek kullanır .

Son zamanlarda yapılan bir çalışmada, e-sigara kullanımı ile ergenler arasında "normal" yanıcı sigaraların daha sonra içilmesi arasındaki ilişki incelenmiştir.

10. sınıf Amerikalı gençlerin yüzde otuz yediinin e-sigara kullandığı bildirildi.

Erken ergenlikteki Elektronik Sigara icmek daha önce yanıcı sigara içmeye başlamakla ilişkilendirilmiş olmasına rağmen, çocuk bezlerinin daha ağır mı yoksa daha sık sigara içmeye mi devam ettiği bilinmiyordu.

Yeni çalışma, iqos 3 lacivert geleneksel sigara kullanımında aspire spryte elektronik sigara Sigara icmek ve müteakip sıklık ve ağırlık arasındaki ilişkiyi inceliyor.

Gençlerde Elektronik Sigara icmek ile sigara içme arasındaki bağı incelemek
Çalışma, Güney Kaliforniya Üniversitesi Keck Tıp Fakültesi'nden Adam M. Leventhal tarafından yönetildi ve kısa süre önce JAMA dergisinde yayınlandı .

Araştırma, Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara Revenger 220W Kit Elektronik Sigara 2014-2015 döneminde Los Angeles, CA'daki on devlet lisesinde 10. sınıf öğrencilere uygulanan anketlerin meta analizini içermektedir. Anketler ilk olarak çalışmanın temelini oluşturan sonbaharda akademik yılın başlangıcında ve tekrar ilkbaharda yapıldı.

Toplamda, çalışma sonbaharda 3,282 katılımcıdan ve takipte 3,251'den veri topladı.

Araştırmacılar sonbaharda e-sigara buharını değerlendirmek için 4 seviyeli bir ölçek geliştirdiler: "asla", "asla", "son", "son", "son", "son" 30 gün içinde "son" Son 30 gün boyunca 1 veya 2 gün ve 3 gün veya daha fazla süredir boşalmış olanlar için "sık sık".

Takip için, yanıcı sigara içmenin sıklığını değerlendirmek için benzer bir ölçek uygulandı. Katılımcılar çalışmadan 30 gün önce 1 veya 2 gün sigara içenler için sigara içmeyen, "nadir sigara içen" ve son olarak da en az 3 gün sigara içenler için "sık sigara içen" seçeneklerine sahipti.

Ankette ayrıca, sigara günlerinde günde sıfır, Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara Elektronik Sigara bir, bir, bir ve iki ya da daha fazla sigara içeren bir ağırlık değişkeni de vardı.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE