XtGem Forum catalog
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. elektronik sigara cesitleri ve kullanici yorumlari.

IQOS Sigara Afrikada

JOHANNESBURG - Güney Afrika sigara üreticisi Philip Morris International Inc, ilk sıcak satış mağazasını Perşembe günü Johannesburg'da açarak alternatif ısıtmalı tütün ürünü IQOS'a Afrika'da talep vermeye çalıştı.

Sandton'daki mağaza, Philip Morris'in Afrika'nın en zengin kilometrekaresine sıklıkta olan Afrika'dan gelen turistlere ve iş adamlarına erişimini sağlayarak, kıtanın geri kalanında genişlemek için perakende ayakizini sıçrama tahtası olarak kullanmasına izin veriyor.

"Sandton'a bakarsanız, Güney Afrika ve Afrika'nın da iş merkezidir, bu yüzden kalıcı amiral mağazamızla başlamamız gereken yer orasıdır" dedi. Philip Morris Güney Afrika Genel Müdürü Marcelo Nico Reuters’in başlatmak.

Güney Afrika, Afrika'da, Vaporesso Elektronik Sigara Renova Zero Pod Elektronik Sigara Philip Morris'in normal sigaralardan% 95'e kadar daha az toksik bileşik içerdiğini söylediği "sıradan sigarayı bırakıyorum" un kısaltması olan IQOS'u sattığı ilk ve tek pazardır.

Nico, "Bu teknolojiyi ticarileştirme konusundaki ilk deneyimimi Afrika kıtasında getiriyoruz ve amaç, bu deneyime dayanarak onu kıtanın geri kalanında yaymak" dedi.

Nico, Marlboro sigara üreticisi Philip Morris, Cape Town'da bir yıl boyunca faaliyet gösteren ve pazarın iştahını test etmek için pilot bir mağaza açtı. Zamanla kalıcı bir mağaza ile Cape Town'a geri dönmeyi planlıyor.

Şirket, uygun fiyatlı 2.4 modeli ile 2017 yılında Güney Afrika'da IQOS satmaya başladı ve daha sonra geçen yıl Kasım ayında IQOS 3 ve MULTI'yi piyasaya sürdü.

Geleneksel tütsülenmiş sigaraların aksine, IQOS cihazları, iqos kağıda sarılı tütün dolgulu çubukları nikotin içeren bir aerosol üretecek kadar elektronik olarak ısıtır. Nikotin dolgulu bir sıvıyı buharlaştıran popüler Juul cihazı gibi e-sigaralardan farklıdırlar.

160 metrekarelik (1.722 metrekarelik) mağazanın içi, salon kanepeleri, parlak aydınlatma ve tüketicilerin IQOS ve kahverengimsi duman için beyaz bir bulutlu duman yayan bir makine ile yanmış sigara ve IQOS'un farklı etkilerini gösterdiği bir bilgi bölümü ile minimalisttir. normal sigaralar için.

Tüketiciler ayrıca, ürünle ilgili ayrıntılı bilgi, tanıtım ve video almak için telefonlarını mağazadaki büyük resim ekranlarına kadar tutabilirler.

Şirket, 2018'de piyasaya sürüldüğünden bu yana ürüne geçen Güney Afrika yetişkinlerinin% 70'inin tamamen IQOS'a dönüştüğünü söyledi.

Böyle bir yetişkin, Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara iki yıl önce IQOS kullanmaya başlayan ve sigaralardan "çok öksürdüğü" ve o zamandan beri iki arkadaşını dönüştürdüğü 33 yaşındaki Evans Manyonga.

"Sigara kokusu almıyorum. Öksürmüyorum Daha pürüzsüz ve daha şık, "diyor 10 yıldır sigara içen Manyonga, Reuters'e mağazanın açılışında söyledi.

IQOS Heets Parliament Sigara heets parliament Sigara Tütünü'u ilk kez piyasaya sürmeye çalışan Neil Borthwick, "onu sigara veya külsüz herhangi bir yerde içebilirsin ve normal bir sigaradan aldığın aynı memnuniyeti veriyor" dedi. (Nqobile Dludla tarafından yazılmıştır. Bill Berkrot)
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE