The Soda Pop
Home
elektronik sigara bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. elektronik sigara cesitleri ve kullanici yorumlari.

IQOS Brosurleri

IQOS için broşürlerin içinde ne var? Filtreyi ve dolguyu ne yaptı? NK Gadget, IQOS sigara içenler için ne kadar popüler olursa, bilim insanlarının, doktorların ve çektiği medyanın ilgisi de o kadar fazla olur. Ve ilgi ile birlikte, sorular var. Açıktaki cihaz verileri hakkında fazlasıyla yeterli. Ve üreticiyi paylaşanlar ve bağımsız kaynaklardan gelen incelemelerle araştırma yapanlar. İqos.ua adresinde okuyabileceğiniz ısıtma tütün teknolojisi hakkında, derinlere inmeyeceğiz. Ancak Heets üzerinde biraz IQOS bilgisi için yapışıyor.
 Ne yapılmışlar? Tütün içeride mi? Neden filtre çubuğu? Bu filtrede plastik var mı ve eritebilir mi?
Yazı işleri büromuzun temsilcileri bir zamanlar İsviçre'deki Philip Morris International'ın Ar-Ge merkezini ziyaret etti ve IQOS çubuklarının nasıl yapıldığı ve gerçekte ne koydukları hakkında her şeyi öğrendi. Yaprak çubuk nedir? Çubuk iki parçaya bölünür: tütün ve filtre. İçerdeki tütün, sigaradan biraz daha küçüktür, ayrıca sıkıca sıkıştırılmıştır. Ancak Aikos teknolojisi, çok fazla tütün kullanmayacak şekilde tasarlanmıştır.
Basitçe daha az kullanılır. Ne de olsa, tütün bir sigaranın içinde yanar ve üçte ikisi basitçe ısıya ve küle dönüşür. Iqos zararlari, tütünü yakmadan ısıtır ve her şey tada dönüştürülür. İşleme teknolojisi nedeniyle tütünün kendisi de sigaradan farklıdır.
 HEET'ler için tütün nasıl yetiştirilir? IQOS için çubukların içinde, sigaradakiyle tamamen aynı tütün bulunur. Ve bunlar için ve diğerleri için üç çeşit karışımı kullandı - Virginia (Virginia), Burley (Burley) ve Oriental (Oriental). Çeşitlerin her birinin kendine özgü özellikleri ve kendi tadı vardır. Örneğin, iqos zararlari Virginia en yaygın tütün türüdür. Dünyadaki toplam tütün üretiminin% 70'ine tekabül etmektedir. Yapraklardaki yüksek glikoz içeriği nedeniyle en hafif ve en tatlı tada sahiptir. Esas olarak Brezilya ve ABD'de yetiştirilir. Burley (veya Burley) - Her tür tütünün en güçlüsüdür. O acı, doygunluk tadı ekler. Ve "boğazını parçalayan" kişiydi. Şeker içeriği düşük ve nikotin yüksektir. Burley, puroların ana maddesidir. Oryantal - en güzel kokulu ve baharatlı. Burunda gıdıklama hissi verebilir.
Çoğunlukla güneşli Akdeniz ülkelerinde yetişir: Türkiye, Yunanistan, Balkanlar'da. IQOS için tütün nasıl kurutulur ve seçilir? Olgunlaştırılmış yapraklar havada veya özel kurutma makinelerinde toplanır ve kurutulur. Bu aşamadan itibaren, düzenli sigaralar için tütün işlenmesinde ve IQOS için çubuklarda farklılıklar başlar. Kurutulmuş yapraklardan sadece en yüksek kalitede olanları seçer. Elastik, orta yoğunlukta, hastalıklardan ve zararlılardan etkilenmez. Üreticiye göre, yıllık tütün mahsulünün sadece% 13'ü sopalarla ilgili kalite kriterlerini karşılamaktadır.
 Kurutulduktan sonra, sadece et, damarlanma olmadan Heets için seçilen yapraklardan ayrılır. Çizgiler sigara karışımlarına girecek. Daha sonra, sigara tütününün ince kesilmiş ve IQOS için tütün bir toz haline ezilir.
Tütün neden gliserin ve propilen glikol ile ıslatılır? Gliserin ve propilen glikol ile nemlendirilmiş tütün tozu. Bu arada, propilen glikol da sigara tütününe eklenir. Propilen glikol berrak, hafif viskoz, organik, kokusuz bir sıvıdır. Gıda ve tütün endüstrisinde kullanılır. Bakterisidal ve su tutma etkisine sahiptir. Sigaralarda ve aikos için çubukta, heets cesitleri propilen glikol tütünün kurumasını önler. Gliserin kozmetik, ilaç ve gıda endüstrilerinde çok yaygın bir bileşendir. Neredeyse tüm bebek bakım ürünleri dahil her türlü nemlendirici, gliserin içerir.
Ayrıca solunum yolu hastalıkları, öksürük şurupları ve boğazdaki ağrıdan kaynaklanan soluma çözümlerinin bir parçasıdır. Yiyecek gliserin, şekerleme üretiminde (örneğin, çikolata, iqos sigara marşmelov, pastila, marmelat, şekerleme, herhangi bir "yumuşak" çikolata), fırınlama, kekler için sakız, alkollü likörler, sakız ve birkaç yüz ürün daha kullanılır. Çubuklar için tütün, aerosolün buharlaşmasını sağlamak için gliserin ile nemlendirilmelidir. Onsuz, buharlaşma çok zayıf olacaktır. Bir tavadaki bir sigaradan kuru tütün döküp kendiniz deneyebilirsiniz. Hiçbir şey olmayacak. Ancak en az suyla ıslatırsanız, kokulu buhar ön plana çıkar. IQOS çubukları için yapılmış filtre nedir?
Başlangıç ​​olarak, IQOS filtresi için neden herhangi bir çubuğun olduğunu görelim. Sonuçta, yanma, duman ve katran burada değil ve filtrelenecek bir şey yok. Filtrenin asıl görevi, spreyi soluma için rahat bir sıcaklığa soğutmak ve aşırı nemi almaktır. Ve sigara üzerindeki çubuklardan gelen filtre çok benzer değildir.
Sigarada, filtre dumanı en azından büyük parçacıklardan ve yanma ürünlerinden - kül, kurum, iqos zararlari yanan kağıt ve tütün artıklarından temizlemelidir. Ayrıca sigara filtresinin katranı absorbe etmesi gerektiği varsayılmaktadır, ancak aslında onu filtreleyemediği de kabul edilmektedir. IQOS için stick filtre üç unsurdan oluşur. İki asetat kola
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE